BOXRULES

01 Leave your ego at the door

Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Gebruik dit om jezelf te motiveren om zelf ook sneller, sterker en beter te worden. De WOD is pas afgelopen als iedereen klaar is, dus support de ander die nog bezig is.

02 Sign in and show up

Heb je je voor een training aangemeld en het blijkt dat je toch niet kunt, meld je dan uiterlijk 2 uur voor aanvang van de training af in WOD app, zodat een ander jouw plaats in kan nemen.

03 Be on time

Kom op tijd en zorg ervoor dat je op tijd klaar bent om te starten met de training. Kom eventueel eerder als je wat meer tijd wilt besteden aan mobiliteit.

04 Note your injuries

Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen vooraf te melden. Overleg hoe je trainingen aan kunt passen, om op deze manier toch optimaal te kunnen trainen.

05 Introduce yourself

Stel je voor aan nieuwe mensen en help waar nodig is.

06 If you don’t know, ask

Vraag het de trainer als er iets niet duidelijk is.

07 Work hard every day

Geef iedere training het maximale.

08 Technique, Consistency and Intensity

Techniek en veiligheid komen eerst! Als de techniek goed is, komen de gewichten en de snelheid. Luister naar de trainer als deze zegt dat je omlaag moet in gewicht en/of in snelheid.

09 Let the coaches be coach

Wees respectvol naar de coaches. We hebben goede opgeleide en ervaren trainers die weten waar ze het over hebben. Aanmoedigen is top, maar laat de adviezen en aanwijzingen over aan de trainers.

10 Don’t drop weights

Behandel alle apparatuur en materialen met respect. Houd de controle over je gewichten. Maak er geen gewoonte van om met de gewichten te gooien, als je ze kunt controleren.

11 Count your reps honestly

No one cares what your score is, but they do care if you cheat. Je traint voor jezelf en niet voor een ander.

12 Never quit a workout

Stop nooit een workout, omdat je niet meer kunt. Blijf altijd doorgaan. Als CrossFit makkelijk was, deed iedereen het.

13 Clean up your DNA

Houdt de zaal netjes. Leg alle spullen terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg je bloed, zweet en tranen van het materiaal.

14 Eat well and live healthy

Train regelmatig en eet gezond. Naast training heeft goede voeding effect op je resultaten. Hou het simpel en eet vlees, vis, groente, noten/zaden en pitten, fruit een beetje zetmeel en geen suiker.

15 Log your scores

Log je scores en hou jouw ontwikkelingen bij. Op deze manier weet je of je vooruit gaat en kunnen wij jou beter coachen.

16 Have fun!

Terwijl wij onze trainingen heel serieus nemen, is het belangrijk met veel plezier te trainen

CONTACT

CrossFit 5311
Rondgang 26
5311 PB Gameren
+31 6 11 06 03 42

STEL JE VRAAG
info@crossfit5311.nl

STAY IN TOUCH